AshleyMadison.com Csatlakozzon az Ashley Madisonhoz egy prémium társkereső élményért. Több mint 50 millió tag világszerte készen áll a csevegésre, kapcsolatépítésre és találkozásra. Regisztráljon ingyen még ma!

 

Ashley Madison Elõnyök

 • Diszkrét kapcsolatokat keresőknek ideális.
 • Nők számára ingyenes a tagság.
 • Széles, nemzetközi felhasználói bázis.

Ashley Madison Hátrányok

 • Hamis profilok és biztonsági aggályok.
 • Bonyolult és költséges fizetési rendszer.
 • Vegyes felhasználói élmények.

Bevezetés

Ashley Madison egy diszkrét online platform

Az, amely kifejezetten azok számára jött létre, akik házasságon kívüli kapcsolatokat és szenvedélyes kalandokat keresnek. Ez a weboldal lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy bizalmas környezetben találjanak partnereket, távol a mindennapi életük kötelezettségeitől és korlátaitól. Az oldal jelentős méretű felhasználói bázissal büszkélkedhet: több mint 24 millió taggal rendelkezik az USA-ból, ahol a nők és férfiak aránya körülbelül 30% és 70%. Ez a megoszlás rámutat arra, hogy az oldal aktív és dinamikus közösséget kínál azoknak, akik új kapcsolatok után kutatnak, legyen az akár csak rövid távú kaland vagy valami mélyebb érzelmi kötődés.


A Weboldal Jellemzői és Felhasználói Bázisa

Az Ashley Madison weboldal egy olyan hely, ahol a felhasználók többsége diszkrét, házasságon kívüli kapcsolatokat keres. A platform különösen népszerűvé vált azok számára, akik az intim kapcsolatok új formáit és izgalmakat keresik, mindezt bizalmas körülmények között. 2024-re az oldal egy lenyűgöző mérföldkőhöz érkezett: több mint 30 millió felhasználó csatlakozott hozzájuk a COVID-19 pandémia alatt, ami rekord számot jelent a házasságtörő felhasználók számában.

Ez a jelentős növekedés rámutat arra, hogy egyre több ember fordul az online lehetőségek felé, hogy kielégítse kíváncsiságát vagy éppenséggel az intimitás iránti igényét. Emellett az Ashley Madison különös figyelmet fordít a biztonságra és a felhasználói adatok védelmére, különösen a 2015-ös adatszivárgást követően. Azóta a weboldal számos fokozott biztonsági intézkedést vezetett be, hogy biztosítsa a felhasználói információk integritását és megvédje ügyfeleit a nem kívánt szivárgásoktól és biztonsági résektől.

 


Felhasználói Élmény és Szolgáltatások

Az Ashley Madison felhasználói élménye és szolgáltatásai különböző aspektusokat foglalnak magukban, amelyek befolyásolják az oldal használatát. Az egyik ilyen jellemző a hamis profiloktól érkező automatikusan generált üzenetek, amelyek néha zavaróak lehetnek a felhasználók számára. Ezek az üzenetek félrevezetőek lehetnek, és kérdéseket vetnek fel a weboldal hitelességével kapcsolatban.

A prémium tagság terén az oldal egyedülálló megközelítést alkalmaz: teljesen ingyenes a nők számára, míg a férfiak számára megfizethető áron elérhető. Ez a politika előnyös lehet a női felhasználók számára, akik így szabadon felfedezhetik a platformot és kezdeményezhetnek kapcsolatokat.

A felhasználók többsége olyan kapcsolatokat keres, amelyek alkalmi randikra és baráti előnyökkel járó interakciókra épülnek. Ez a tendencia rámutat arra, hogy az Ashley Madison felhasználói nem feltétlenül hosszú távú vagy mély érzelmi kötődést keresnek, hanem inkább a pillanatnyi örömök és a szabad szellemű kapcsolatok felé orientálódnak. Az oldal ezen szolgáltatásai és jellemzői hozzájárulnak egy egyedi és specifikus felhasználói élmény kialakításához azok számára, akik a hagyományostól eltérő kapcsolatformákat keresnek.

 


Árazás és Tagsági Opciók

Árazás és Tagsági Opciók

Az Ashley Madison három különböző csomagot kínál a felhasználóknak, amelyek mindegyike eltérő árakat és funkciókat tartalmaz a különböző igények kielégítésére.

 1. ELITE Csomag:

  • Ár: 55 Ft kreditenként.
  • Tartalom: 1000 kredit.
  • Kedvezmény: 50% kevesebb kreditenként.
  • Extra funkciók: Lehetőség 125 beszélgetés kezdeményezésére, valamint a profil kiemelése 30 napig ingyenesen.
  • Teljes ár: 55 000 Ft.
 2. CLASSIC Csomag:

  • Ár: 66 Ft kreditenként.
  • Tartalom: 500 kredit.
  • Kedvezmény: 39% kevesebb kreditenként.
  • Extra funkciók: Lehetőség 62 beszélgetés kezdeményezésére.
  • Teljes ár: 33 000 Ft.
 3. BASIC Csomag:

  • Ár: 109 Ft kreditenként.
  • Tartalom: 100 kredit.
  • Teljes ár: 10 900 Ft.

Minden csomag lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy a saját igényeiknek megfelelően válasszanak az Ashley Madison szolgáltatásai közül. Az ELITE csomag magasabb árat és több funkciót kínál, ideális azok számára, akik gyakran használják a platformot és sok interakciót szeretnének. A CLASSIC és BASIC csomagok kedvezőbb árú alternatívák, amelyek kevesebb kreditet tartalmaznak, így alkalmasak lehetnek azok számára, akik kevésbé aktívak az oldalon, vagy csak kipróbálni szeretnék a szolgáltatásokat.


Biztonság és Adatvédelem

Ashley Madison example profile

Az Ashley Madison weboldal különös figyelmet fordít a felhasználói adatok védelmére és a biztonságos online környezet biztosítására. Ezt a következő módszerekkel éri el:

 • Többfaktoros Azonosítás: Az oldal bevezette a többfaktoros azonosítást, ami egy további biztonsági réteget jelent a felhasználói fiókok védelmében. Ez a rendszer hozzájárul ahhoz, hogy csak a jogosult felhasználók férjenek hozzá saját fiókjaikhoz, így csökkentve az illetéktelen hozzáférés és adatlopás kockázatát.
 • Fokozott Biztonsági Intézkedések: Az oldal számos fokozott biztonsági intézkedést alkalmaz, beleértve a titkosított adatátvitelt és a rendszeres biztonsági felülvizsgálatokat, hogy megvédjék a felhasználók adatait és fenntartsák a weboldal biztonságát.
 • Diszkrét Fotók Feltöltése: A felhasználók lehetőséget kapnak diszkrét fotók feltöltésére. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók dönthetnek úgy, hogy arcukat elmosódottan vagy részben eltakarva mutatják meg, ami lehetővé teszi számukra, hogy megőrizzék személyes adataik bizalmas voltát és anonimitásukat az oldalon.

Ezek a biztonsági intézkedések biztosítják, hogy az Ashley Madison egy biztonságos és megbízható platform maradjon mindazok számára, akik diszkrét kapcsolatokat keresnek az interneten, miközben maximális figyelmet fordítanak a felhasználói adatok védelmére és a személyes információk bizalmas kezelésére.


Weboldal és Mobilalkalmazás

Ashley Madison on mobile

Az Ashley Madison nem csak egy intuitív, könnyen kezelhető weboldalt kínál, hanem egy modern kialakítású mobilalkalmazást is, amely teljes mértékben összhangban van a webes felülettel. A mobilalkalmazás különlegessége, hogy modern és felhasználóbarát interfészt kínál, ami megkönnyíti a felhasználók számára az oldal használatát mobil eszközökön.

 • Modern Felhasználói Felület: Az alkalmazás dizájnja letisztult és modern, biztosítva ezzel a felhasználók számára egy kellemes élményt a böngészés során. Az érintőképernyős navigáció intuitív és egyszerű, így a felhasználók gyorsan megtalálhatják a kívánt funkciókat és beállításokat.

 • Teljes Funkciókészlet: Az alkalmazás tartalmazza az összes olyan funkciót, amely a weboldalon is elérhető. Ez magában foglalja a profilok megtekintését, üzenetküldést, keresési beállításokat, és a privát fotók kezelését. Így a felhasználók zökkenőmentesen válthatnak a weboldal és az alkalmazás között anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a funkcionalitás tekintetében.

Összességében az Ashley Madison weboldala és mobilalkalmazása egyaránt kínál egy felhasználóközpontú, kényelmes és hatékony módját az online ismerkedésnek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy akár útközben is kapcsolatba léphessenek másokkal.


Felhasználói Vélemények (Forrás: Trustpilot)

Az Ashley Madison felhasználói vélemények alapján a Trustpilot oldalon vegyes értékelések olvashatók. Néhány felhasználó, mint például Kat, elégedettnek tűnik, különösen a nők számára ingyenes tagság miatt, és pozitív tapasztalatokról számol be. Kat szerint mint "átlagos nő" a weboldal egyfajta mennyország számára, és dicséri az oldalt a minőségi találkozók lehetőségéért.

Ezzel szemben több felhasználó, mint például Steve és Mr G, a hamis profilokat és a bonyolult fizetési rendszert bírálják. Steve szerint az oldal "az internet legnagyobb átverése", és panaszkodik arra, hogy az oldal túlzottan sokat számít fel minden egyes műveletért. Mr G hasonló véleményen van, megjegyezve, hogy a weboldal költséges és a keresési kritériumok nem elégségesek.

Egy másik felhasználó, Stewart Josh, egy közepes értékelést adott, amiben az alkalmazás kialakítását és a regisztrációs folyamatot értékelte. Szerinte az Ashley Madison egy "átlagos mindennapi társkereső alkalmazás", amely megfelelt az ő elvárásainak, de semmi különlegeset nem nyújtott.

Összességében az Ashley Madison felhasználói véleményei a Trustpiloton alapján a felhasználói élmény széles spektrumát mutatják be, ahol az elégedettség szintje nagymértékben változik a felhasználóktól függően.
Trstpilot reviews for AshleyMadison


Összegzés

Az Ashley Madison egy olyan online társkereső platform, amely egy különleges célcsoportot szolgál ki: tökéletes választás azok számára, akik diszkrét, házasságon kívüli kapcsolatokra vágynak. A felhasználói vélemények elemzése alapján azonban világos, hogy a weboldalnak van még javítani valója bizonyos területeken. Ezek közé tartozik a felhasználói biztonság, ahol a hamis profilok és a biztonsági aggályok okoznak problémát, valamint a fizetési rendszer is bonyolultnak és költségesnek bizonyult néhány felhasználó számára. Ezek a kihívások rámutatnak arra, hogy az Ashley Madison-nak folyamatosan dolgoznia kell azon, hogy javítsa a felhasználói élményt és biztonságot, és hogy a platform továbbra is vonzó maradjon a célközönség számára.


Ashley Madison Vélemények

Még nincs értékelésünk. Kérjük, ossza meg tapasztalatait más látogatókkal, és írjon véleményt errõl Ashley Madison.

Látogatás Ashley Madison

Írja meg véleményét