BDSMKereso

BDSMKereso

A BDSMKereso megtalálod a legfinomabb domina és a legszexibb rabszolga partnereket, akik mind szenvedélyt és kalandot keresnek, hogy egy kicsit feldobják az életüket!

 

BDSMKereso Elõnyök

 • Átfogó keresési lehetőségek (általános és kiterjesztett).
 • Regionális keresés a helyi kapcsolatok elősegítésére.
 • Privát beszélgetések és virtuális ajándékok küldése.
 • Biztonságos SSL adatátvitel.

BDSMKereso Hátrányok

 • Korlátozott anonimitás (nincs anonim fizetési lehetőség).
 • Nem lehet blokkolni a felhasználókat.
 • Kamu profilok megelőzésére szükséges további intézkedések.
 • Nincs dedikált mobilalkalmazás.

Összefoglalás: BDSMKereso Társkereső Oldal

A BDSMKereso egy izgalmas és specializált társkereső platform, amely 2023-ben indult és a BDSM közösség tagjait szólítja meg. Ez az oldal 1 éves múltra tekint vissza, és kifejezetten heteroszexuális, meleg, leszbikus, valamint BDSM érdeklődésű személyeket céloz meg. A weboldal diszkrét dizájnnal rendelkezik, felnőtt tartalmak nélkül, így biztosítva egy biztonságos és kellemes felhasználói környezetet azok számára, akik a BDSM világában keresnek kapcsolatokat. A BDSMKereso része egy nagyobb társkereső hálózatnak, amely közös adatbázist használ, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy széles körben böngésszenek és találjanak olyan partnereket, akik megosztják BDSM iránti érdeklődésüket.


Funkciók: BDSMKereso Társkereső Oldal

 1. Általános és Kiterjesztett Keresési Lehetőségek: A BDSMKereso lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy széles körű keresési kritériumok alapján böngésszenek, beleértve a nemet, kort, és a fotóval rendelkező profilokat. A kiterjesztett keresési funkció még specifikusabb keresési preferenciák beállítását teszi lehetővé, így a felhasználók pontosabban szűrhetik le a potenciális partnerek körét.
 2. Regionális Keresés: Ez a funkció különösen hasznos azok számára, akik helyi szinten szeretnének kapcsolatokat kialakítani. A regionális keresés segítségével a felhasználók könnyedén megtalálhatják azokat a személyeket, akik a saját földrajzi területükön keresnek társat.
 3. Privát Beszélgetések és Virtuális Ajándékok: A BDSMKereso felhasználói személyes üzeneteket küldhetnek egymásnak, lehetővé téve a mélyebb és intim kapcsolatok kialakítását. Emellett, a virtuális ajándékok küldésének lehetősége egy kreatív és szórakoztató módja annak, hogy felhívják magukra a figyelmet és megtörjék a jeget az új ismeretségek kezdetén.


Árak És Fizetési Módok: BDSMKereso Társkereső Oldal

Az oldal lehetőséget biztosít ingyenes regisztrációra, de a teljes körű élményhez és a kommunikációs funkciókhoz kreditek vásárlása szükséges.

Az oldal lehetőséget biztosít ingyenes regisztrációra, de a teljes körű élményhez és a kommunikációs funkciókhoz kreditek vásárlása szükséges. Az alábbiakban részletezzük a különböző kreditcsomagokat és azok árait:

 • 10 Kredit: Ft3849 (Különleges Ajánlat)
 • 15 Kredit: Ft4289
 • 25 Kredit: Ft8799 (Legnépszerűbb)
 • 50 Kredit: Ft16499
 • 100 Kredit: Ft30799

A fenti árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A kreditek segítségével a felhasználók azonnal kezdeményezhetnek csevegést és élvezhetik az oldal további prémium szolgáltatásait.

Fizetési Módok: A BDSMKereso.com különböző fizetési lehetőségeket kínál, beleértve a leggyakoribb hitelkártyákat és online fizetési módokat. A fizetési folyamat biztonságos és diszkrét, a tranzakciók "Festivus Media" néven jelennek meg a bankszámlakivonatokon, az oldal neve nélkül.

Megjegyzés: A "Vásárlás most" gombra kattintva a felhasználók elfogadják az oldal felhasználási feltételeit, és átirányításra kerülnek a fizetési partner biztonságos felületére a tranzakció befejezéséhez.

A BDSM Kereso célja, hogy biztonságos és élvezetes társkereső élményt nyújtson, ahol a tagok diszkréten kommunikálhatnak és ismerkedhetnek. Az oldal prémium szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges a kreditek megvásárlása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az oldal kínálta lehetőségeket.


Regisztráció

A BDSMKereso.com-ra való regisztráció egy részletes folyamat, amely lehetővé teszi, hogy alaposan bemutathassa magát és preferenciáit a közösség többi tagjának. Az oldal regisztrációs űrlapja összesen 22 mezőből áll, amelyek kitöltése biztosítja, hogy profilja teljes és vonzó legyen a többi felhasználó számára.

A Regisztrációs Folyamat Lépései:

 1. Személyes Adatok:Kezdje azzal, hogy megadja alapvető személyes adatait, beleértve a nevét, korát és lakóhelyét.
 2. Érdeklődési Kör:Jelölje meg érdeklődési körét és preferenciáit, hogy könnyebben megtalálhassa az Önhöz hasonló gondolkodású embereket.

A regisztrációs folyamat során biztosíthatja, hogy profilja részletes és informatív legyen, ami növeli az esélyét a sikeres és érdekes kapcsolatok kialakítására. A BDSM Kereso célja, hogy egy biztonságos és barátságos környezetet biztosítson, ahol könnyedén találhat társat vagy barátokat.

Tipp: Vegye figyelembe, hogy a részletes és gondosan kitöltött profil növeli esélyeit a tökéletes egyezés megtalálására. Ne siessen az űrlap kitöltésével, és próbáljon minél több információt megadni magáról!


BDSMKereso Alkalmazás / Mobil

Mobil Élmény a BDSM Kereso-on

Jelenleg a BDSM Kereso nem rendelkezik dedikált mobilalkalmazással, azonban ez nem jelenti azt, hogy a mobil felhasználók kihagynák az élményt. A weboldal teljes mértékben reszponzív, ami azt jelenti, hogy a felhasználói felület tökéletesen alkalmazkodik minden típusú eszközhöz, legyen az okostelefon vagy tablet. Ez biztosítja, hogy a felhasználók zökkenőmentesen élvezhessék a Shemale Flort szolgáltatásait, függetlenül attól, hogy éppen milyen eszközt használnak.

Optimalizált Mobil Navigáció

A BDSM Kereso weboldalának reszponzív dizájnja lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén böngésszenek, keressenek, kommunikáljanak és élvezzék az oldal összes funkcióját mobil eszközükön. Az oldal felülete intuitív és felhasználóbarát, így a mobilos élmény épp olyan kényelmes és élvezetes, mint az asztali változaté.

Mobil Kompatibilitás

A BDSM Kereso weboldala minden modern böngészővel kompatibilis, így a felhasználók bármilyen operációs rendszeren vagy eszközön hozzáférhetnek az oldalhoz. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy a felhasználók bárhol és bármikor kapcsolatba léphessenek más tagokkal, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak.

Összefoglalva, bár a BDSM Kereso jelenleg nem kínál külön mobilalkalmazást, a weboldal teljes mértékben reszponzív és optimalizált a mobilos használathoz, így a felhasználók nem maradnak le semmiről, amikor útközben szeretnének ismerkedni és kapcsolatot építeni.


Anonimitás És Biztonság: BDSMKereso Társkereső Oldal

 1. SSL Kapcsolat: A BDSMKereso oldal minden adatátvitelét SSL kapcsolaton keresztül biztosítja, ami garantálja az adatok biztonságát és védelmét. Ez a technológia biztosítja, hogy a felhasználók személyes és pénzügyi adatai biztonságban maradjanak az online tranzakciók során.
 2. Anonim Fizetési Lehetőség Hiánya: A BDSMKereso oldal jelenleg nem kínál anonim fizetési lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók fizetési adatai nyomon követhetők lehetnek, ami csökkentheti az anonimitás szintjét.
 3. Felhasználók Blokkolása és Bejelentése: Bár a BDSMKereso oldalon nincs lehetőség a felhasználók blokkolására, a tagok bejelenthetők, ha nem megfelelő magatartást vagy tartalmat tapasztalnak. Ez biztosítja a közösség biztonságát és segít fenntartani egy barátságos és tiszteletteljes környezetet az oldalon.


Kamu Megelőzés: BDSMKereso Társkereső Oldal

 1. E-mail Cím Megerősítése: A BDSMKereso oldalon a regisztráció során a felhasználóknak meg kell erősíteniük e-mail címüket. Ez egy alapvető lépés a hamis profilok és a nem kívánt felhasználók szűrésére, mivel biztosítja, hogy minden regisztrált tag valós e-mail címmel rendelkezik.
 2. Moderált Profilfotók: A BDSMKereso oldal minden feltöltött profilfotót moderátorok ellenőriznek. Ez a folyamat segít megakadályozni, hogy hamis vagy megtévesztő képek kerüljenek fel az oldalra. A moderátorok gondosan ellenőrzik a fotókat, hogy megfeleljenek az oldal irányelveinek és szabályainak, így csökkentve a kamu profilok és nem megfelelő tartalmak előfordulását.


Felhasználási Feltételek És Impresszium: BDSMKereso Társkereső Oldal

 1. Felhasználási Feltételek: A BDSMKereso társkereső oldal részletes Felhasználási Feltételeket tartalmaz, amelyek meghatározzák a felhasználók és az oldal közötti jogi viszonyt. Ezek a feltételek tartalmazzák az oldal használatának szabályait, a felhasználói jogokat és kötelezettségeket, valamint az adatvédelmi irányelveket. Fontos, hogy minden új felhasználó alaposan átolvassa és megértse ezeket a feltételeket a regisztráció előtt.
 2. Impresszium és Kapcsolatfelvételi Információk:
  • Vállalat Neve: Festivus Media BV
  • Cím: Bezuidenhoutseweg 161, 2594 AG ’s-Gravenhage, Hollandia
  • Ügyfélszolgálati E-mail[email protected]
  • Ügyfélszolgálati Telefon: +31857608950

Az impresszium részletezi a BDSMKereso társkereső oldalt üzemeltető vállalat alapvető adatait. Ez az információ segíti a felhasználókat abban, hogy hivatalos úton lépjenek kapcsolatba az oldal üzemeltetőivel, legyen szó ügyfélszolgálati kérdésekről, jogi ügyekről vagy egyéb észrevételekről.


Fiók Bezárása: BDSMKereso Társkereső Oldal

A BDSMKereso társkereső oldal lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy szükség esetén deaktiválják vagy véglegesen töröljék profiljukat. Ez a funkció segít a felhasználóknak abban, hogy ellenőrzésük alatt tartsák online jelenlétüket és adataikat.

 1. Profil Deaktiválása: A profil deaktiválása ideiglenes megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ideiglenesen eltávolítsák profiljukat az oldalról. Ebben az esetben a profil nem lesz látható a többi felhasználó számára, de a felhasználói adatok megmaradnak az oldal adatbázisában. A deaktivált profil bármikor újraaktiválható, amennyiben a felhasználó úgy dönt, hogy visszatér az oldalra.
 2. Profil Végleges Törlése: Ha a felhasználó úgy dönt, hogy véglegesen befejezi a BDSMKereso oldalon való tevékenységét, lehetősége van a profilja végleges törlésére. Ebben az esetben minden személyes adat és felhasználói információ véglegesen eltávolításra kerül az oldal adatbázisából. Fontos megjegyezni, hogy a végleges törlés után a profil nem állítható helyre, és új regisztráció szükséges az oldal újbóli használatához.

Ezek a lehetőségek biztosítják, hogy a felhasználók teljes mértékben irányíthassák online jelenlétüket a BDSMKereso társkereső oldalon, és dönthessenek profiljuk sorsáról a saját igényeiknek megfelelően.


Végső Értékelés: BDSMKereso.Com

Előnyök:

 1. Átfogó Keresési Funkciók: A BDSMKereso.com kiterjesztett és regionális keresési lehetőségeket kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak megtalálni a környékükön lévő potenciális partnereket.
 2. Interaktív Kommunikációs Eszközök: Az oldal lehetőséget biztosít privát beszélgetések kezdeményezésére és virtuális ajándékok küldésére, elősegítve ezzel a felhasználók közötti kapcsolatépítést.
 3. Biztonságos Adatátvitel: Az SSL kapcsolaton keresztüli adatátvitel biztosítja a felhasználók adatainak biztonságát.

Hátrányok:

 1. Korlátozott Anonimitás: Nincs lehetőség a felhasználók számára anonim fizetési módot választani, és a profilok nem blokkolhatók.
 2. Kamu Profilok Megelőzése: Bár az oldal rendelkezik e-mail cím megerősítéssel és moderált profilfotókkal, további intézkedések szükségesek a hamis profilok számának csökkentésére.
 3. Mobil Alkalmazás Hiánya: Jelenleg nincs dedikált mobilalkalmazás, ami korlátozza a felhasználók mobilon történő hozzáférését az oldalhoz.

Összegzés

A BDSMKereso.com egy olyan társkereső oldal, amely különféle keresési és kommunikációs funkciókat kínál a felhasználóknak. Bár az oldal biztonságos adatátvitelt és interaktív kommunikációs eszközöket kínál, a mobilalkalmazás hiánya és a korlátozott anonimitás lehetőségek terén van még fejlődési lehetőség. Az oldal ideális lehet azok számára, akik részletes keresési lehetőségeket és biztonságos online társkereső környezetet keresnek.

 


BDSMKereso Vélemények

Még nincs értékelésünk. Kérjük, ossza meg tapasztalatait más látogatókkal, és írjon véleményt errõl BDSMKereso.

Látogatás BDSMKereso

Írja meg véleményét