FlörtÉsTöbb - Üdv a FlörtÉsTöbb oldalon

FlörtÉsTöbb A FlörtÉsTöbb egy olyan weboldal, ami mindenki számára egy jó társkereso!

 

FlörtÉsTöbb Elõnyök

 • Átfogó keresési lehetőségek (általános és kiterjesztett).
 • Regionális keresés a helyi kapcsolatok elősegítésére.
 • Privát beszélgetések és virtuális ajándékok küldése.
 • Biztonságos SSL adatátvitel.

FlörtÉsTöbb Hátrányok

 • Korlátozott anonimitás (nincs anonim fizetési lehetőség).
 • Nem lehet blokkolni a felhasználókat.
 • Kamu profilok megelőzésére szükséges további intézkedések.
 • Nincs dedikált mobilalkalmazás.

Összefoglalás: FlörtÉsTöbb Társkereső Oldal

A FlörtÉsTöbb egy dinamikus szex társkereső platform, amely 2019-ben jött létre és jelenleg 5 éves. Az oldal kifejezetten heteroszexuális, meleg és leszbikus közösségeket szólítja meg, széleskörű felhasználói bázissal rendelkezve. A weboldal dizájnja diszkrét, felnőtt tartalmak nélkül, így biztosítva egy biztonságos és kellemes felhasználói élményt. Továbbá, a FlörtÉsTöbb része egy nagyobb társkereső hálózatnak, amely egy közös adatbázist használ, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy szélesebb körben böngésszenek potenciális partnerek után.


Funkciók: FlörtÉsTöbb Társkereső Oldal

 1. Általános és Kiterjesztett Keresési Lehetőségek: A FlörtÉsTöbb lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy széles körű keresési kritériumok alapján böngésszenek, beleértve a nemet, kort, és a fotóval rendelkező profilokat. A kiterjesztett keresési funkció még specifikusabb keresési preferenciák beállítását teszi lehetővé, így a felhasználók pontosabban szűrhetik le a potenciális partnerek körét.
 2. Regionális Keresés: Ez a funkció különösen hasznos azok számára, akik helyi szinten szeretnének kapcsolatokat kialakítani. A regionális keresés segítségével a felhasználók könnyedén megtalálhatják azokat a személyeket, akik a saját földrajzi területükön keresnek társat.
 3. Privát Beszélgetések és Virtuális Ajándékok: A FlörtÉsTöbb felhasználói személyes üzeneteket küldhetnek egymásnak, lehetővé téve a mélyebb és intim kapcsolatok kialakítását. Emellett, a virtuális ajándékok küldésének lehetősége egy kreatív és szórakoztató módja annak, hogy felhívják magukra a figyelmet és megtörjék a jeget az új ismeretségek kezdetén.


Árak És Fizetési Módok: FlörtÉsTöbb Társkereső Oldal

A Flortestobb.com különböző fizetési lehetőségeket kínál, beleértve a leggyakoribb hitelkártyákat és online fizetési módokat.

Az oldal lehetőséget biztosít ingyenes regisztrációra, de a teljes körű élményhez és a kommunikációs funkciókhoz kreditek vásárlása szükséges. Az alábbiakban részletezzük a különböző kreditcsomagokat és azok árait:

 • 10 Kredit: Ft3849 (Különleges Ajánlat)
 • 15 Kredit: Ft4289
 • 25 Kredit: Ft8799 (Legnépszerűbb)
 • 50 Kredit: Ft16499
 • 100 Kredit: Ft30799

A fenti árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A kreditek segítségével a felhasználók azonnal kezdeményezhetnek csevegést és élvezhetik az oldal további prémium szolgáltatásait.

Fizetési Módok: A Flortestobb.com különböző fizetési lehetőségeket kínál, beleértve a leggyakoribb hitelkártyákat és online fizetési módokat. A fizetési folyamat biztonságos és diszkrét, a tranzakciók "Festivus Media" néven jelennek meg a bankszámlakivonatokon, az oldal neve nélkül.

Megjegyzés: A "Vásárlás most" gombra kattintva a felhasználók elfogadják az oldal felhasználási feltételeit, és átirányításra kerülnek a fizetési partner biztonságos felületére a tranzakció befejezéséhez.

A Flört És Több célja, hogy biztonságos és élvezetes társkereső élményt nyújtson, ahol a tagok diszkréten kommunikálhatnak és ismerkedhetnek. Az oldal prémium szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges a kreditek megvásárlása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az oldal kínálta lehetőségeket.


Regisztráció

A Flortestobb.com-ra való regisztráció egy részletes folyamat, amely lehetővé teszi, hogy alaposan bemutathassa magát és preferenciáit a közösség többi tagjának. Az oldal regisztrációs űrlapja összesen 22 mezőből áll, amelyek kitöltése biztosítja, hogy profilja teljes és vonzó legyen a többi felhasználó számára.

A Regisztrációs Folyamat Lépései:

 1. Személyes Adatok:Kezdje azzal, hogy megadja alapvető személyes adatait, beleértve a nevét, korát és lakóhelyét.
 2. Érdeklődési Kör:Jelölje meg érdeklődési körét és preferenciáit, hogy könnyebben megtalálhassa az Önhöz hasonló gondolkodású embereket.

A regisztrációs folyamat során biztosíthatja, hogy profilja részletes és informatív legyen, ami növeli az esélyét a sikeres és érdekes kapcsolatok kialakítására. A Flört És Több célja, hogy egy biztonságos és barátságos környezetet biztosítson, ahol könnyedén találhat társat vagy barátokat.

Tipp: Vegye figyelembe, hogy a részletes és gondosan kitöltött profil növeli esélyeit a tökéletes egyezés megtalálására. Ne siessen az űrlap kitöltésével, és próbáljon minél több információt megadni magáról!


FlörtÉsTöbb Alkalmazás / Mobil

Mobil Élmény a Flört És Több-on

Jelenleg a Flört És Több nem rendelkezik dedikált mobilalkalmazással, azonban ez nem jelenti azt, hogy a mobil felhasználók kihagynák az élményt. A weboldal teljes mértékben reszponzív, ami azt jelenti, hogy a felhasználói felület tökéletesen alkalmazkodik minden típusú eszközhöz, legyen az okostelefon vagy tablet. Ez biztosítja, hogy a felhasználók zökkenőmentesen élvezhessék a Shemale Flort szolgáltatásait, függetlenül attól, hogy éppen milyen eszközt használnak.

Optimalizált Mobil Navigáció

A Flört És Több weboldalának reszponzív dizájnja lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén böngésszenek, keressenek, kommunikáljanak és élvezzék az oldal összes funkcióját mobil eszközükön. Az oldal felülete intuitív és felhasználóbarát, így a mobilos élmény épp olyan kényelmes és élvezetes, mint az asztali változaté.

Mobil Kompatibilitás

A Flört És Több weboldala minden modern böngészővel kompatibilis, így a felhasználók bármilyen operációs rendszeren vagy eszközön hozzáférhetnek az oldalhoz. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy a felhasználók bárhol és bármikor kapcsolatba léphessenek más tagokkal, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak.

Összefoglalva, bár a Flört És Több jelenleg nem kínál külön mobilalkalmazást, a weboldal teljes mértékben reszponzív és optimalizált a mobilos használathoz, így a felhasználók nem maradnak le semmiről, amikor útközben szeretnének ismerkedni és kapcsolatot építeni.


Anonimitás És Biztonság: FlörtÉsTöbb Társkereső Oldal

 1. SSL Kapcsolat: A FlörtÉsTöbb oldal minden adatátvitelét SSL kapcsolaton keresztül biztosítja, ami garantálja az adatok biztonságát és védelmét. Ez a technológia biztosítja, hogy a felhasználók személyes és pénzügyi adatai biztonságban maradjanak az online tranzakciók során.
 2. Anonim Fizetési Lehetőség Hiánya: A FlörtÉsTöbb oldal jelenleg nem kínál anonim fizetési lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók fizetési adatai nyomon követhetők lehetnek, ami csökkentheti az anonimitás szintjét.
 3. Felhasználók Blokkolása és Bejelentése: Bár a FlörtÉsTöbb oldalon nincs lehetőség a felhasználók blokkolására, a tagok bejelenthetők, ha nem megfelelő magatartást vagy tartalmat tapasztalnak. Ez biztosítja a közösség biztonságát és segít fenntartani egy barátságos és tiszteletteljes környezetet az oldalon.


Kamu Megelőzés: FlörtÉsTöbb Társkereső Oldal

 1. E-mail Cím Megerősítése: A FlörtÉsTöbb oldalon a regisztráció során a felhasználóknak meg kell erősíteniük e-mail címüket. Ez egy alapvető lépés a hamis profilok és a nem kívánt felhasználók szűrésére, mivel biztosítja, hogy minden regisztrált tag valós e-mail címmel rendelkezik.
 2. Moderált Profilfotók: A FlörtÉsTöbb oldal minden feltöltött profilfotót moderátorok ellenőriznek. Ez a folyamat segít megakadályozni, hogy hamis vagy megtévesztő képek kerüljenek fel az oldalra. A moderátorok gondosan ellenőrzik a fotókat, hogy megfeleljenek az oldal irányelveinek és szabályainak, így csökkentve a kamu profilok és nem megfelelő tartalmak előfordulását.


Felhasználási Feltételek És Impresszium: FlörtÉsTöbb Társkereső Oldal

 1. Felhasználási Feltételek: A FlörtÉsTöbb társkereső oldal részletes Felhasználási Feltételeket tartalmaz, amelyek meghatározzák a felhasználók és az oldal közötti jogi viszonyt. Ezek a feltételek tartalmazzák az oldal használatának szabályait, a felhasználói jogokat és kötelezettségeket, valamint az adatvédelmi irányelveket. Fontos, hogy minden új felhasználó alaposan átolvassa és megértse ezeket a feltételeket a regisztráció előtt.
 2. Impresszium és Kapcsolatfelvételi Információk:
  • Vállalat Neve: Festivus Media BV
  • Cím: Bezuidenhoutseweg 161, 2594 AG ’s-Gravenhage, Hollandia
  • Ügyfélszolgálati E-mail[email protected]
  • Ügyfélszolgálati Telefon: +31857608950

Az impresszium részletezi a FlörtÉsTöbb társkereső oldalt üzemeltető vállalat alapvető adatait. Ez az információ segíti a felhasználókat abban, hogy hivatalos úton lépjenek kapcsolatba az oldal üzemeltetőivel, legyen szó ügyfélszolgálati kérdésekről, jogi ügyekről vagy egyéb észrevételekről.


Fiók Bezárása: FlörtÉsTöbb Társkereső Oldal

A FlörtÉsTöbb társkereső oldal lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy szükség esetén deaktiválják vagy véglegesen töröljék profiljukat. Ez a funkció segít a felhasználóknak abban, hogy ellenőrzésük alatt tartsák online jelenlétüket és adataikat.

 1. Profil Deaktiválása: A profil deaktiválása ideiglenes megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ideiglenesen eltávolítsák profiljukat az oldalról. Ebben az esetben a profil nem lesz látható a többi felhasználó számára, de a felhasználói adatok megmaradnak az oldal adatbázisában. A deaktivált profil bármikor újraaktiválható, amennyiben a felhasználó úgy dönt, hogy visszatér az oldalra.
 2. Profil Végleges Törlése: Ha a felhasználó úgy dönt, hogy véglegesen befejezi a FlörtÉsTöbb oldalon való tevékenységét, lehetősége van a profilja végleges törlésére. Ebben az esetben minden személyes adat és felhasználói információ véglegesen eltávolításra kerül az oldal adatbázisából. Fontos megjegyezni, hogy a végleges törlés után a profil nem állítható helyre, és új regisztráció szükséges az oldal újbóli használatához.

Ezek a lehetőségek biztosítják, hogy a felhasználók teljes mértékben irányíthassák online jelenlétüket a FlörtÉsTöbb társkereső oldalon, és dönthessenek profiljuk sorsáról a saját igényeiknek megfelelően.


Végső Értékelés: Flortestobb.com

Előnyök:

 1. Átfogó Keresési Funkciók: A Flortestobb.com kiterjesztett és regionális keresési lehetőségeket kínál, amelyek segítenek a felhasználóknak megtalálni a környékükön lévő potenciális partnereket.
 2. Interaktív Kommunikációs Eszközök: Az oldal lehetőséget biztosít privát beszélgetések kezdeményezésére és virtuális ajándékok küldésére, elősegítve ezzel a felhasználók közötti kapcsolatépítést.
 3. Biztonságos Adatátvitel: Az SSL kapcsolaton keresztüli adatátvitel biztosítja a felhasználók adatainak biztonságát.

Hátrányok:

 1. Korlátozott Anonimitás: Nincs lehetőség a felhasználók számára anonim fizetési módot választani, és a profilok nem blokkolhatók.
 2. Kamu Profilok Megelőzése: Bár az oldal rendelkezik e-mail cím megerősítéssel és moderált profilfotókkal, további intézkedések szükségesek a hamis profilok számának csökkentésére.
 3. Mobil Alkalmazás Hiánya: Jelenleg nincs dedikált mobilalkalmazás, ami korlátozza a felhasználók mobilon történő hozzáférését az oldalhoz.

Összegzés

A Flortestobb.com egy olyan társkereső oldal, amely különféle keresési és kommunikációs funkciókat kínál a felhasználóknak. Bár az oldal biztonságos adatátvitelt és interaktív kommunikációs eszközöket kínál, a mobilalkalmazás hiánya és a korlátozott anonimitás lehetőségek terén van még fejlődési lehetőség. Az oldal ideális lehet azok számára, akik részletes keresési lehetőségeket és biztonságos online társkereső környezetet keresnek.

 


FlörtÉsTöbb Vélemények

Még nincs értékelésünk. Kérjük, ossza meg tapasztalatait más látogatókkal, és írjon véleményt errõl FlörtÉsTöbb.

Látogatás FlörtÉsTöbb

Írja meg véleményét