Shemale Flort

Csatlakozz a Shemale Flört-hoz, Magyarország vezető transznemű társkereső oldalához. Találj közelben élő transzszexuálisokkal, és kezdd el saját történeted!

 

Shemale Flört Elõnyök

 • Részletes regisztrációs folyamat a pontos profilalkotáshoz
 • Kiterjesztett keresési lehetőségek a speciális igényeknek megfelelően
 • Regionális keresés a helyi kapcsolatok elősegítésére
 • Virtuális ajándékok küldési lehetősége a jég megtörésére
 • SSL titkosítás a biztonságos kommunikációért
 • Moderált profilfotók a hamis profilok megelőzésére

Shemale Flört Hátrányok

 • Nincs dedikált mobilalkalmazás
 • Korlátozott ingyenes tagsági lehetőségek
 • Nincs anonimitást biztosító funkció, mint a pánikgomb
 • A profilok nem blokkolhatók
 • Nincs hitelességi-ellenőrzés

Shemale Flört Összefoglalás: (Mi a(z) Shemale Flort?)

A társkereső oldal "ShemaleFlört" ebben a kategóriában található: Transgender Társkereső. Ez az oldal az alábbi embereket várja: heterómeleg és szexuális orientáció. 2024 -ben lett alapítva, most 0 éves. A weboldal főoldala nem tartalmaz felnőtt fotókat. 

 


Funkciók (Hogyan működik a(z) Shemale Flört?)

Shemale Flort Funkciók

A ShemaleFlört weboldalon az általános keresési kritériumokba a következők tartoznak:

 • Nem
 • Kor
 • Csak fotóval
 • Most online

A kiterjesztett keresés elérhető a még speciálisabb keresési kritériumokhoz.

Regionális keresés elérhető, hogy felismerd azokat az embereket, akik a te környékeden keresnek társat. Lehetőséged van, hogy invitálj és/vagy privát beszélgetésekbe lépj más tagokkal. Találtál valakit, aki érdekel, de nem tudod, mit mondj? Egy virtuális ajándék küldése jó lehet a jég megtörésére!

 


ShemaleFlort.com: Ár / Árak & Fizetési Módok (Mennyibe kerül a(z) Shemale Flört? / Shemale Flört ingyenes?)

Az oldal lehetőséget biztosít ingyenes regisztrációra, de a teljes körű élményhez és a kommunikációs funkciókhoz kreditek vásárlása szükséges

Az oldal lehetőséget biztosít ingyenes regisztrációra, de a teljes körű élményhez és a kommunikációs funkciókhoz kreditek vásárlása szükséges. Az alábbiakban részletezzük a különböző kreditcsomagokat és azok árait:

 • 10 Kredit: Ft3849 (Különleges Ajánlat)
 • 15 Kredit: Ft4289
 • 25 Kredit: Ft8799 (Legnépszerűbb)
 • 50 Kredit: Ft16499
 • 100 Kredit: Ft30799

A fenti árak tájékoztató jellegűek és változhatnak. A kreditek segítségével a felhasználók azonnal kezdeményezhetnek csevegést és élvezhetik az oldal további prémium szolgáltatásait.

Fizetési Módok: A ShemaleFlort.com különböző fizetési lehetőségeket kínál, beleértve a leggyakoribb hitelkártyákat és online fizetési módokat. A fizetési folyamat biztonságos és diszkrét, a tranzakciók "Festivus Media" néven jelennek meg a bankszámlakivonatokon, az oldal neve nélkül.

Megjegyzés: A "Vásárlás most" gombra kattintva a felhasználók elfogadják az oldal felhasználási feltételeit, és átirányításra kerülnek a fizetési partner biztonságos felületére a tranzakció befejezéséhez.

A ShemaleFlort.com célja, hogy biztonságos és élvezetes társkereső élményt nyújtson, ahol a tagok diszkréten kommunikálhatnak és ismerkedhetnek. Az oldal prémium szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges a kreditek megvásárlása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az oldal kínálta lehetőségeket.

 


Shemale Flört kupon kódok, kedvezmények

15 kredit 5773,5 helyett 4289 Ft kerül

 


Regisztráció (Hogyan tudok regisztrálni az Shemale Flört-ra?)

A Shemale Flort.com-ra való regisztráció egy részletes folyamat, amely lehetővé teszi, hogy alaposan bemutathassa magát és preferenciáit a közösség többi tagjának

A ShemaleFlort.com-ra való regisztráció egy részletes folyamat, amely lehetővé teszi, hogy alaposan bemutathassa magát és preferenciáit a közösség többi tagjának. Az oldal regisztrációs űrlapja összesen 22 mezőből áll, amelyek kitöltése biztosítja, hogy profilja teljes és vonzó legyen a többi felhasználó számára.

A Regisztrációs Folyamat Lépései:

 1. Személyes Adatok: Kezdje azzal, hogy megadja alapvető személyes adatait, beleértve a nevét, korát és lakóhelyét.

 2. Érdeklődési Kör: Jelölje meg érdeklődési körét és preferenciáit, hogy könnyebben megtalálhassa az Önhöz hasonló gondolkodású embereket.

A regisztrációs folyamat során biztosíthatja, hogy profilja részletes és informatív legyen, ami növeli az esélyét a sikeres és érdekes kapcsolatok kialakítására. A ShemaleFlort.com célja, hogy egy biztonságos és barátságos környezetet biztosítson, ahol könnyedén találhat társat vagy barátokat.

Tipp: Vegye figyelembe, hogy a részletes és gondosan kitöltött profil növeli esélyeit a tökéletes egyezés megtalálására. Ne siessen az űrlap kitöltésével, és próbáljon minél több információt megadni magáról!


Shemale Flört Alkalmazás / Mobil

Jelenleg a Shemale Flort nem rendelkezik dedikált mobilalkalmazással, azonban ez nem jelenti azt, hogy a mobil felhasználók kihagynák az élményt.

Mobil Élmény a Shemale Flört-on

Jelenleg a Shemale Flört nem rendelkezik dedikált mobilalkalmazással, azonban ez nem jelenti azt, hogy a mobil felhasználók kihagynák az élményt. A weboldal teljes mértékben reszponzív, ami azt jelenti, hogy a felhasználói felület tökéletesen alkalmazkodik minden típusú eszközhöz, legyen az okostelefon vagy tablet. Ez biztosítja, hogy a felhasználók zökkenőmentesen élvezhessék a Shemale Flört szolgáltatásait, függetlenül attól, hogy éppen milyen eszközt használnak.

Optimalizált Mobil Navigáció

A Shemale Flört weboldalának reszponzív dizájnja lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén böngésszenek, keressenek, kommunikáljanak és élvezzék az oldal összes funkcióját mobil eszközükön. Az oldal felülete intuitív és felhasználóbarát, így a mobilos élmény épp olyan kényelmes és élvezetes, mint az asztali változaté.

Mobil Kompatibilitás

A Shemale Flört weboldala minden modern böngészővel kompatibilis, így a felhasználók bármilyen operációs rendszeren vagy eszközön hozzáférhetnek az oldalhoz. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy a felhasználók bárhol és bármikor kapcsolatba léphessenek más tagokkal, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak.

Összefoglalva, bár a Shemale Flört jelenleg nem kínál külön mobilalkalmazást, a weboldal teljes mértékben reszponzív és optimalizált a mobilos használathoz, így a felhasználók nem maradnak le semmiről, amikor útközben szeretnének ismerkedni és kapcsolatot építeni.

 


Anonimitás

Ez az oldal nem engedi, hogy profilokat láss, ha nem vagy regisztrált tag

Ez az oldal nem engedi, hogy profilokat láss, ha nem vagy regisztrált tag. Ez egy alapvető adatvédelmet nyújt számodra. Mivel nincs lehetőség a képeid álcázására a ShemaleFlört oldalra, bárki láthat.

Általában több képet is feltölthetsz a profilodra. Ugyanakkor, minden tag láthatja a fotóidat. Néhány oldal pánik gombot kínál, mely megnyomásával azonnal átirányítják egy másik weboldalra. Ez a funkció nem elérhető a ShemaleFlört oldalon.

Minden adat a ShemaleFlort.com oldalon egy SSL kapcsolaton keresztül történik, így lehetetlen, hogy mások is hozzáférjenek az üzeneteidhez.

 


Kamu Megelőzés

Mielőtt használod a fiókodat a ShemaleFlört oldalon, meg kell erősíteni az e-mail címedet. Mindemellett, minden fotót el kell fogadnia egy moderátornak, mielőtt láthatóvá válik az oldalon. Ez megelőzi, hogy olyan fotók legyenek feltöltve, melyeken láthatóan nem a tagok vannak (pl.: egy állat, rajzfilm karakterek, egy híresség, stb). Ha úgy gondolod, egy adott tag

 


Biztonság

Felhasználók blokkolhatók:  Nem
Felhasználók bejelenthetők:  Igen
Moderált profil képek:  Igen
Megosztja az adataidat más oldalakkal:  Nincs Megosztás
A képedet hirdetésekhez használhatják fel:  Nem
Hitelességi-ellenőrzés:  Nem
Profil láthatóság:  Nem
Támogatja a privát fotókat:  Nem


Impresszium & Elérhetőség

Ha el kell érned ezt a társkereső oldalt, használd ezt a kapcsolatfelvételi információt:

Vállalat neve:  Festivus Media BV
Cím:  Bezuidenhoutseweg 161
Irányítószám + Város:  2594 AG ’s-Gravenhage
Ország:  Hollandia
Ügyfélszolgálati E-mail:  [email protected]
Ügyfélszolgálati Telefon:  +31857608950


FIók Bezárása (Hogyan kell törölni egy Shemale Flört profilt?)

Ez az oldal engedélyezi a tagoknak, hogy lemondják a fizetett tagságot, de aktívan megtartsák az online profiljukat. Hogy eltűntesd a profilod erről az oldalról, két lehetőséged van. A profilod deaktiválása eltűnteti a profilodat és a tagok nem tudják majd megnézni. Ez a lehetőség viszont megengedi, hogy bármikor belépj és újra aktiváld a profilod. Alternatívaként, ha be akarod zárni a fiókodat és törölni azt, erre is van lehetőség. Ha egyszer letörölted, új profilt kell majd létrehozni, ha a jövőben használni szeretnéd az oldalt. A ShemaleFlört oldalon nem tudod deaktiválni a fiókodat, de te bezárhatod a fiókodat. Ugyanakkor, ha úgy döntesz, hogy bezárod a fiókodat, ezt ingyenesen teheted meg. Mindemelllett, bármikor leiratkozhatsz bármelyik e-mail listáról/kiküldőről.

 


Shemale Flört Vélemények

Még nincs értékelésünk. Kérjük, ossza meg tapasztalatait más látogatókkal, és írjon véleményt errõl Shemale Flört.

Látogatás Shemale Flört

Írja meg véleményét