Keresztény Társkereső Részletes Ismertető

A Keresztény Társkereső egy olyan platform, amely célja, hogy segítse a keresztény értékrenddel rendelkező egyedülállókat megtalálni a lelki társukat. Az oldal egyszerű regisztrációs folyamatot kínál, és számos funkcióval rendelkezik, amelyek elősegítik az ismerkedést és a kapcsolatépítést.

Keresztény Társkereső Elõnyök

 • Élő chat funkció
 • Jól bejáratott oldal
 • Spam profilok jelentése

Keresztény Társkereső Hátrányok

 • Nincs mobilalkalmazás
 • Nincs személyazonosság-ellenőrzés
 • Nyilvános profilok
 • Nincs anonim fizetési mód

Alapvető Keresési Kritériumok

Az oldalon a következő alapvető keresési kritériumok állnak rendelkezésre:

 • Nem
 • Életkor
 • Csak fényképpel rendelkezők
 • Jelenleg online


Speciális Keresések

Kiterjesztett keresési lehetőségek állnak rendelkezésre speciális kritériumok alapján.


Figyelemfelkeltés és Kiugrás a Tömegből

A nagy társkereső oldalakon gyakran nehéz elegendő figyelmet kapni a többi tagtól. A Keresztény Társkereső azonban kínál egy fizetős Prioritás Listázást a keresési eredményekben, amely lehetővé teszi, hogy profilja több keresésben jelenjen meg. Emellett lehetősége van profilvideó készítésére is, amely segít kitűnni és elkülönülni a többi tagtól.


Kompatibilitás és Algoritmus

A pszichoterapeuták bizonyították, hogy minél több közös vonása van egy párnak, annál hosszabb ideig maradnak együtt. Ezt gyakran kompatibilitásnak nevezik. Ez a társkereső oldal egy algoritmust használ, hogy azonosítsa azokat a tagokat, akik leginkább hasonlítanak Önhöz.


Biztonság és Közösségi Élmény

A Keresztény Társkereső lehetőséget biztosít arra, hogy kiválasztott tagokat blokkoljon, ha túl sok érdeklődést kap nem kívánt tagoktól. Az oldal rendelkezik csoportos csevegési funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy az összes éppen bejelentkezett taggal csevegjen. Ezenkívül meghívhat vagy beléphet privát csevegésekbe más tagokkal, és a webkamera csevegési funkció biztonságos előnézetet nyújt az első randevúhoz.


Árak és Fizetési Módszerek

Az oldalon elérhető előfizetési tervek:

 • Próba terv: 5 nap €5.99-ért
 • Havi előfizetés: €41.99
 • Prémium előfizetés: 1 hónap €36.99, 3 hónap €56.97, 12 hónap €119.88 Az összes terv hitelkártyával fizethető.


Regisztráció

A Keresztény Társkereső egy közepes hosszúságú regisztrációs űrlapot kínál, amely összesen 6 kötelező mezőt tartalmaz. Az oldal teljes mértékben reszponzív webdesignnal rendelkezik, így bármilyen számítógépen, laptopon vagy okostelefonon használható.


Anonimitás és Adatvédelem

A Keresztény Társkereső egy nyilvános oldal, így bárki láthatja a profilját. Az oldalon nincs lehetőség képek elrejtésére, de privát fotókat tölthet fel, amelyekhez csak az Ön által jóváhagyott tagok férhetnek hozzá. Az összes adat SSL kapcsolaton keresztül kerül továbbításra.


Hamis Profilok Megelőzése

Az oldal használata előtt meg kell erősítenie e-mail címét, és minden fényképet moderátor hagy jóvá, mielőtt azok láthatóvá válnának.


Kapcsolat és Támogatás

Ha kapcsolatba szeretne lépni az oldallal, az alábbi elérhetőségek állnak rendelkezésére:

 • Cég neve: Infinite Connections Inc.
 • Cím: 1575 North Park Drive, 33326 Weston, United States


Fiók Törlése és Leiratkozás

A felhasználók deaktiválhatják profiljukat, ami elrejti azt, de bármikor újraaktiválhatják. A fiók végleges törlésére is van lehetőség, amely után új profilt kell létrehozni, ha újra szeretné használni az oldalt. Minden leiratkozás ingyenes.


Kulcsfontosságú Megállapítás

A Keresztény Társkereső egy kiváló platform a keresztény értékrenddel rendelkező egyedülállóknak, amely számos lehetőséget kínál a kompatibilis partnerek megtalálására és biztonságos ismerkedésre. Az oldal különböző előfizetési tervekkel és hasznos funkciókkal áll a felhasználók rendelkezésére.


Keresztény Társkereső Vélemények

Még nincs értékelésünk. Kérjük, ossza meg tapasztalatait más látogatókkal, és írjon véleményt errõl Keresztény Társkereső.

Látogatás Keresztény Társkereső

Írja meg véleményét